Glyceryl Stereate SE 30 gram

Glyceryl Stereate SE 30 gram

Normale prijs
€2,20
Aanbiedingsprijs
€2,20
Normale prijs
Uitverkocht
Eenheidsprijs
per 
Inclusief belasting

Inci : Glyceryl Stereate SE

is een emulgator van plantaardige oorsprong,
Toepassingen: Crèmes, lotions en gels.

Smelten in de olie/vet fase tot de olie helemaal helder is.

Smelttemperatuur : 57°C

Dosering: 4 - 8 %.

Verpakking bruine glazen pot met deksel.