Sodium Cocoyl Isethionate SCI 90 gram

Sodium Cocoyl Isethionate SCI 90 gram

Normale prijs
€4,50
Aanbiedingsprijs
€4,50
Normale prijs
Uitverkocht
Eenheidsprijs
per 
Inclusief belasting

Inci : Sodium Cocoyl Isethionate

SCI is een milde, niet-ionische oppervlakte-actieve stof die ideaal is voor de productie van shampoos, shampoo bars, lichaamswasmiddelen, schuimende reinigers,...
SCI is puur plantaardig en kan daarom worden gebruikt voor veganistische cosmetica. Het wordt gewonnen uit het vetzuur van de kokosnootolie.

Bescherm mond en neus met een mondmasker of doek, werk in een goed geventileerde ruimte. 

Verpakking : glazen pot met deksel